Videoblogg

HAHAHA testade att videoblogga lite tidigare idag innan jag åkte till mormor för att fixa med flytten.. Som sagt det är bara en test. ;) Det kommer jag göra från Malta också :D
  
 
Dagens outfit var i alla fall detta...
 
Palladium
Svart kofta - Zara
Jumpsuit - Gina tricot
Grått baslinne - Bik Bok

YEEES!!

Fick svar från Miss Relli att jag kom med i Massive Juniors!!! Ååh så underbart! :D Jag ser fram emot denna hösten! Den kommer att bli UNDERBAR!! Wooaaah jag är såå glad!! <3 puss på er!

Sitter i bilen

Påväg mot mormors hus för att hjälpa till och packa upp varor, så kan inte höra av mig förrens ikväll. Take care!

Ni anar inte...

Herregud va lång tid det tar att packa för så fort man har packat allt så är det något i väskan jag måste komma åt. Det går inte att packa om man ska leva samtidigt. ;)
 
 
Det här ska jag ha med mig i klädväg i min packning.
 
 
Och dessa produkter ska packas i också inklusive smink och annat som inte finns med på bilden.
 
Köpte dessa igår när jag var med Naz <3
 
Godmorgon förresten! Eller god förmiddag kanske det är... HAHAHAH! Jag är i alla fall vaken och har varit det ett bra tag vid det här laget. Jag har haft funderingar på att skapa ett youtube-account för att videoblogga. Hade det varit intressant? Kommentera gärna vad ni tycker.. Kan vara kul att ha i Malta så jag kan videoblogga när jag inte har tid att skriva. ;)
 
Var ett tag sedan jag åt frukost nu så min mage börjar kurra. :S Kanske dags för lunch snart! Take care!

Godmorgon bebbes!

Ligger i min säng och är för lat för att gå upp. Mamma kom in för en stund sedan och väckte mig och sa att hon hade gjort frukost. Så borde egentligen snart gå ner för annars kommer varorna bli dåliga. ;) Idag ska jag fixa packningen på riktigt, sy färdigt min jeansväst, byta header (för den nya designen, hur man ska ändra koder, är för svår för att förstå så jag skippar det innan jag åker). Jag måste dessutom hjälpa till med flytten och packa upp möbler de kommer köpa idag på IKEA. Så det suger att jag inte kan spendera all ledig tid med vänner nu framtills avgång men samtidigt har jag förståelse. ;) Jag åker om två dagar! Det är sick!!! :D Juste jag hittade ju inga klackar så jag bestämde mig för att det ska vara det första jag shoppar där. Det och en kuvertväska. ;) Men nu ropar familjen att frukosten är klar, så nu måste jag gå ner till köket. Take care!

Toppen

Som en härlig avslutning på dagen laddar jag upp några låtar som jag har fallit för! :D
  
 
 
 

Finally...

Heej på er! Nu är jag äntligen hemma igen, eller rättare sagt har varit det i några timmar, efter en dag full av händelser. Bland annat så klippte jag mig och gjorde ljusa slingor i överhåret. Efter att jag hade varit hos Tony (BÄSTA frisören i Göteborg !! ) så gick *hooost åkte* jag och Naz till Subway och satte oss och åt. :D Det var jättemysigt!
 
Sedan väntade en del jagande efter klackar. Vi gick in på säkert alla Nordstans skoaffärer och hittade inte något par som var det jag sökte efter. Tills vi tillslut kom in på Belle shoes och hade funnit drömskorna. När jag då skulle betala med mitt presentkort så sa dem att de inte tar presentkort på Nordstan (trots att deras butik faktiskt ligger i Nordstan ?! wtf ), utan att de är egenföretagare och har slutat ta Nordstans presentkort sedan ett år tillbaka. De kostade 349 kr på rea och tänkte ett tag att jag kunde köpa dem ändå men jag ville inte lägga mer pengar nu. Åååh fick seriöst damp på att när man äntligen hittar det man letat efter så är det ändå något som stoppar en.. :/
 
Efter det gick vi runt och småshoppade lite i Bikbok, H&M, Gina tricot, Vero Moda och många fler affärer men jag hittade inget viktigt. Förutom att jag köpte tre par trosor på Gina tricot inför resan och det var på rea så det var billigt, billigt! Det gillar vi!
 
Därefter tog jag kort i kortautomat, där jag bland annat var klantig nog att slå i huvudet när jag skulle plocka upp tian jag hade tappat på golvet. Stabilt!
 
Här är i alla fall min dag i bilder...
 
Precis efter jag hade varit hos frisören. Vid hållplatsen Domkyrkan påväg mot Subway! :D
Stolt fotograf: Naz
 
På bussen.. Slingooor :D
Stolt fotograf: Naz
 
Blev supernöjd!
Stolt fotograf: Naz
 
Nazoo
 
Beb <3
 
Vi är hungriga...
 
Inne i Nordstan
 
Pose and...
 
...work it. HAHAHAHA
 
Subway med finaste!
 
<3
 
HAHAH såhär ser det ut när vi har ätit på Subway!
 
ID-porträttfoto
 
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum. -.- Vi hörs senare.. Take care!

Tåg påväg mot Göteborg!

Sitter nu på tåget påväg mot Göteborg för att köpa ett par klackar samt klippa mitt hår. Här på tåget på platsen framför mig sitter en pratsam tant. Hon berättar om sina sommarplaner och är väldigt trevlig. Inte alltid man träffar så glada och pratsamma människor i Sverige. Om man är främlingar brukar oftast "normalsvensken" sitta tyst och hoppas på att inte sticka ut. Har jag rätt eller har jag rätt? Aja hör av mig mer senare.. Take care!

Promenad

Är ute med hunden just nu och märker att vädret är kasst.. Struntar att ta klackarna idag för jag vill inte förstöra dem innan resan. Ska bli skönt att åka ifrån allt regn. Hur kan det här ens klassas som sommar? :O Det får bli prime boots idag istället. ;)

Godnatt!

Det väntar en dag imorgon också... Nu går jag och gör mig i ordning för att sedan gå och lägga mig. ;) Imorgon ska jag upp för att åka in till stan för en frisörtid. Jag ska klippa lite och förhoppningsvis färga mitt hår. Ska nog se om jag kan göra ombre fast med min riktiga ljusa hårfärg i botten och mörkare längre ner. Får se vad min frisör säger. :D För er som inte vet vad ombre är så är det detta.. ;)
 
Fast jag ska i så fall inte ha mörk botten, utan ljus botten och mörka toppar... Om det går att göra. Aja får se vad min frisör säger. Det får bli en överraskning helt enkelt. ;)
 
Ska dessutom imorgon, när jag ändå är i stan, skaffa ett par klackar till Maltaresan. :D Har ju trots allt kvar mitt presentkort på Nordstan från när vi uppträdde. Jag har dessa som definitivt ska med i väskan men vill dock ha ett par och byta med. Imorgon ska jag i alla fall ha på mig dessa snyggingar med någon snygg outfit.
 
 
Bilder får ni se imorgon när jag kommer hem från stan. Men nu ska jag gå och lägga mig. Take care!

Gosetorsdag!

Heej på er alla! Har precis ätit färdigt middag med mina föräldrar och mormor. Det blev pad thai, som är så himla gott!! :D har verkligen blivit käär i den maträtten. MUMS!
 
Nu väntar det en riktig, gosetorsdag. Ska börja med att packa upp min väska det som ska slängas i tvätten innan avresa och sedan blir det till att pyssla. För det första så ska jag göra färdigt min jeansväst med peacemärket på ryggen och sedan måste jag få gjort designen innan avresan också. Vill ha bloggen fräsch och snygg nu när jag kommer uppdatera massa i Malta!
 
Så nu måste jag börja med kvällens "to-do" lista så att jag hinner få allt gjort innan jag går och lägger mig. ;) 

Solade lite idag också.. Dålig bild med otroligt dåligt ljus men, men... Detta är i alla fall en av flera bikinis som ska med i resväskan. :D Ser ni mina snygga hörlurar? Har pimpat dem med pärlplattepärlor och nu är hörlurarna riktigt snygga!! Take care!
 

Skål!

Idag har jag varit hemma och njutit av det underbara vädret samt packat min enorma väska. Vägde den med bara kläder i och den väger 13 kg men sedan ska skor, smink, necessär samt massa annat i så jag är glad att jag har 10 kilo kvar att fylla. :D
 
Mormor och mamma har åkt fram och tillbaka till banken för att fylla i papprena om hennes flytt, så nu är flytten näst intill genomförd. Hon kommer i alla fall inte behöva åka tillbaka och fixa något vid det gamla boendet utan det är klart och fixat nu. ;) Så nu sitter vi ute i solen och skålar för mormors flyttning. Värt att skåla för dig underbara mormor!
 
Klart att hundarna ska med också! ;)
 
Nu ska vi äta thaimat så hör av mig mer senare.. Take care!

TAGGAAR



Packningslista


Mamma kom hem med lite produkter som fattades till necessären för någon dag sedan. Är speciellt nyfiken på solskyddsfaktorn med karoten i.

 
Dagens outfit:
 
Transparent blus - H&M divided
Sandfärgat linne - H&M
Jeansjacka - Cubus
Jeans - Gina tricot


Dagens inköp:


 
Men nu ska jag gå och lägga mig för jag är så himla trött och imorgon blir det off to thaa city för some shoppin'! HAHAHA jag vet vad ni tänker.. Du ska ju ta med dig kläder hem också från Malta... Men har faktiskt kvar mitt presentkort på Nordstan från när vi uppträdde på fotbollsfesten så nu är det dax för att köpa upp det. Ska se om jag hittar ett par snygga klackar! Någon som har lust att hänga på? Just ask me.. ;)
 
And for now... Goodnight! <3 Take care!

Shoppat med mamma

Nu sitter jag i bilen påväg hem efter en shoppingtur med mamma för att köpa det sista för Malta resan. Bland annat behövde jag en annan resväska. En som var mycket större. Jag ska shoppa där också så måste ju ha plats för det. ;) Men bilder kommer när jag kommer hem. Take care!

Pizza med brorsan

Har precis varit och ätit pizza med brorsan på Ponde. Kebabpizza med lök och vitlökssås... MUMS! Tvärgott!
 

You have no idea..

Åhh vet inte riktigt vad jag helst vill göra med min iPhone 3GS just nu.. antingen kastar jag den ut genom fönstret eller kör med en ångvält över den. Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna föra över bilderna överhuvudtaget utan att jag skulle behöva deleta alla utan att kunna ha kvar dem på datorn. Sen kom min smarta pappa på att man kan använda den trevliga appen Dropbox och på så sätt föra över alla bilder till datorn via denna. Det jobbiga är att det är över 2000 bilder så det tar ju sin tid. Så det är väl typ det jag har spenderat min kväll åt att göra.
 
Imorgon ska jag gå upp tiiidigt och fortsätta lite med detta för att sedan åka in till Nordstan och se om jag kan få shoppat lite saker inför resan. :D Kanske någon av de topparna jag hade i inlägget innan. ;) Godnatt och sov så gott! Take care!
 
Jag vill bland annat försöka få tag på denna kuvert väskan! I'm in looove!

Om jag vill ha...

 
 
 
 
 

Härlig dag!

Idag har jag provpackat min väska till Malta med lite av varje. Jag kan inte riktigt förstå att det bara är 5 dagar kvar tills jag åker. FEM dagar! :D I'm so excited!
 
Idag har jag även hunnit med att ligga ute i solen och sola. Måste ju bygga på min bränna lite innan jag åker så att jag inte bränner mig i Malta... B-) HAHAHAH
Jag blev dessutom väldigt sötsugen. Jag fick värsta cravings för några timmar sedan och duktig som jag är gissa vad jag gjorde. Jag gjorde mig en smoothie. Så nyttigt, gott, smarrigt, underbart, somrigt... yes you name it! I den hade jag ananas, papaya, mango, jordgubb, blåbär och banan. Den blev riktigt god!
 
Nu måste jag däremot gå ut med hundarna i det härliga vädret så jag hör av mig mera senare. Take care!
 


Det här var på MTV world stage i Göteborg strax efter B.O.B hade kört! UNDERBART!


Älskling!


MALTA SNAART :D





Fotbollsfesten vi var på! Jag och Anna <3
 
 

Godnatt folket!

Är svintrött så det är väl påtiden att dra mig till sängs. Vi hörs mer imon... godnattpussar! ;)

Degar

Sitter fortfarande kvar i soffan och chillar med den underbart härliga filmen A lot like love. :D den är så mysig! Snart ska jag skypa med min beb <3 ni får ha en fortsatt trevlig kväll, godnatt och sov gott!

Dampdator! Dampiphone!! Dampblogg.seapp!!!

Mitt liv är jobbigt nu känner jag eftersom både bloggappen samt min dator har valt att strejka. Åhhhh blir så sur!! Nu kan jag enbart blogga när pappa kommer hem från jobbet med iPaden. Min pappa har nämligen sagt att jag inte kan vara inne på stationära datorn eftersom den måste virusskannas. Är väldigt nära på att få ett utbrott på blogg.se som inte kan fixa appen. Det är enbart en vecka kvar nu tills jag åker iväg till Malta och då vill jag slippa allt krångel! Om det inte löser sig innan avfärd vet jag inte vad jag gör.. :S
 
Aja min dag idag har varit trist för jag har haft så ont i huvudet och i magen vilket har gjort att jag har varit jättetrött.. Därför har jag bara har tagit det lugnt och haft bloggabstinens. ;)
 
Har precis ätit middag med familjen och mormor (vilket blev spagetti och köttfärssås) och efter middagen fixade jag i ordning jordgubbarna så om ett tag ska vi äta efterrätt. Muuums!!! Nu sitter jag i soffan och kollar på stomp the yard på iPaden. Den är faktiskt jätte bra! :D värd att se på! Vi hörs mer senare... :D

Godmorgon världen!

Jag har precis vaknat hemma hos Emma efter en härlig grillkrökkväll igår med mycket dans, korvgrillning, kubb spelande och en hel del pyssel. Designade bland annat mina hörlurar som jag har velat göra länge och det börjar bli jättesnyggt! Bilder kommer upp sen. ;)

Idag måste jag sticka hem tidigt så att hundarna inte blir ensamma alltför länge. Mamma och pappa ska ju till mormor och hjälpa henne att städa mer inför flytten. Min lillebror ska på gudtjänst då han är mitt uppe i sin konfirmationsperiod. Det var roliga tider det!

Aja nu ska jag sova i 20 min till för att sen gå upp. Take care!

Midsommarafton!

Hej på er alla glada! Jag sitter på tåget hem från Naz efter att vi igår va på MTV world stage i Göteborg med härliga människor. Vi stod längst fram och såg B.O.B äga scenen, Loreen sjunga bättre än annars med härliga housebeats samt Nelly Furtado.. I'm speachless för hon var så grym! Vilken stämning det var! Vi stod längst fram också!! Önskar att bloggappen kan funka så att jag kan ladda upp bilder men nej det går ickee. :(

Idag blir det först midsommarlunch med familjen och sen blir det midsommargrillning med familjen och Naz. Riktigt nice!

Kan nog bli en rätt härlig dag trots att det ska regna och vara molnigt för det ska ändå bli uppemot 20 grader. :D Ni får ha en fortsatt trevlig dag så hörs vi mer ikväll. :D Take care!

On my way

Jag sitter påväg in till Göteborg med min underbara bror för att möta upp med Naz och sedan kolla på konserten MTV world stage 2012. Ska bli riktigt kul! :D bilder kommer ikväll eller imorgon. Kommer sova hos Naz ikväll också så räkna snarare med att bilderna komme upp imorgon. ;) Take care!

Godmorning people!

Sitter framför datorn och kollar på nelly.com efter ifall det är något jag behöver för Malta resan. Hittade då denna freebra och funderar på att köpa den men vad tycker ni? Är den värd att köpa?
 
Bh & toppar , Strapless Bra Silicon , Freebra - NELLY.COM
 
Dessutom letar jag efter en snygg fransväska (helst ryggsäck) så ifall ni hittar någon så får ni gärna höra av er! :D Men nu ska jag fortsätta att städa mitt rum och sedan kanske åka in till mässan och shoppa ifall det behövs. ;)
 
Take care! 

På G

Just nu sitter jag på tåget påväg in mot stan för att möta upp med HDC för att åka och genrepa innan vi ikväll kör for real! :D Uppträdandet kommer ske på en företagsfest vid Lindholmen. Är riktigt taggad och det kommer bli jätteroligt! :D Vi hörs mer senare eller imorgon.. Take care!

Bounty Killer feat Cecile - Ride



VÄRLDENS BÄSTA DANCEHALL LÅT!!! <3 I'm in loove !

Today's to do list...

Planer att hinna med idag..

1. Gå upp skicka vår mix för Fotbollsshowen till pappa
2. Äta frukost (under tiden kolla upp busstid..)
3. Gå ut med hundar
4. Städa rummet
5. Kolla om diskmaskinen behöver tas ur eller plockas i
6. Duscha och göra mig i ordning
7. Gå ut med hundar en gång till
8. Förhoppningsvis vara påväg ;)

Ha det bäst så hörs vi senare om jag har tid. Take care!

Här är bland annat en formation vi kommer göra under Slaget showen idag. :D

Myskväll

Sitter i tvsoffan och kollar Spanien - Kroatien matchen. Lite segt faktiskt då jag inte alls hänger med i em-matcherna... Men men är det inte jag som får välja kanal så får jag kolla på det som familjen valt. :/

Idag har jag inte gjort någonting vilket har varit väldigt skönt faktiskt! Har bara tagit det lugnt och bland annat kollat slut Gossip Girl avsnitten. Eller nu är jag i alla fall på sista avsnittet. :D

Jag är så lycklig för gårdagens prestationer men är såå nervös för jag har inte fått något svar än. :S lite jobbigt att vänta! Jag tycker att det hade känts bättre om de hade sagt ja eller nej med en gång istället för att vänta. :S

Imorgon ska HDC uppträda på en fotbollsfest för ett företag i Hisingen. Kommer bli väldigt roligt! Men jag hör av mig mer imorgon på morgonen angående uppträdandet. Nu får ni ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi! Take care!


Soffliggandes

Sitter här i soffan och kollar på filmen "Office Space". Är helt slut i kroppen efter auditionen för Massive men har aldrig känt mig så mig så glad över att dansa dancehall! Ibland kändes det omöjligt och ibland kändes det som att det gick toppenbra! Jag fick lära mig en svår och lång koreografi för att sedan köra freestyle i en minut och tillsist blev jag intervjuad. De frågade mig massor av frågor om varför just jag skulle bli vald och jag tycker ändå att jag lyckades få fram mitt budskap på ett moget och motiverat sätt.

Jag lär få reda på om jag kommer med inom kort men det jobbigaste som finns är väntan. :S det borde dock inte ta så himla lång tid tycker jag allt. ;) Jag kommer få reda på via sms om jag kommer med... Snacka om att jag inte kommer våga öppna smset!

Nu drar jag mig till sängs ni får sova så gott så hörs vi imorgon. ;) Take care!

Vad gör vi? Nu kör vi!

Ska snart sätta mig i bilden för att åka till audition för Massive Dance Crew. Om jag är nervös? JAAHAHAAA!! Jag ska köra fuullt ut! <3

Frågelådan!

Dags för en frågelåda igen tycker jag! :D Fråga på den är öppen tills 00:00 inatt men märker jag att inte så många har frågat något så förlänger jag det några dagar! ;) Ni kanske undrar något om min Malta resa, om min dans eller liknande... Då är det bara att fråga på!

Take care!

Nervös men taggad!

Heej på er!

Ska snart gå ner och äta frukost men just nu sitter jag och lyssnar på massa dancehall låtar för imorgon gäller det! Jag ska göra en audition för att se om jag kommer med i Massive Dance Crew i Göteborg. Det ska bli jätteroligt! Jag är dock väldigt nervös och taggad på samma gång... :S Jag ska göra mitt bästa men platsar jag inte så har jag i alla fall lärt mig något och haft roligt. Dessutom tror jag att egentligen kommer jag nog ändå inte hinna med att dansa för gruppen nästa termin just för att jag går natur och det är jäkligt mycket plugg så kommer jag inte med så är det meant to be! ;)


Ajaa... Här kommer lite låtar jag taggar med nu när jag fokuserar på att träna massa steg.



 

 

 

  

 

 





 

Take care!


Blöt och kall efter att ha gått hem i regnet..

ÅHH det är inte min dag idag asså. :S

När jag skulle iväg till stan tidigare idag så var jag tvärnära på att missa bussen, vilket inte skulle vara så kul. Väl inne i stan mötte jag upp med Naz, som var jättetrött på grund av att hon hade haft sommarskola hela förmiddagen, för att tillsammans åka till pappas jobb och checka in stället vi ska uppträda på med HDC på tisdag nästa vecka. Pappa visade oss runt på jobbet och när vi var klara så hängde vi med honom mot stan så slapp vi åka buss tillbaka till stan.

I stan mötte vi upp med hennes kille och köpte grillkorv, bröd och ben&jerry halfbaked x 2 för att vi skulle till emma på grillkväll och se fotbollsmatchen. Sverige sög förresten för er som missa! S-ä-m-s-t !

När jag skulle åka hem så dampade västtrafik. Tåget kom sent till Mölndal vilket gjorde att när jag kom till Kungsbacka hade bussen redan gått och jag fick då vänta en timma på Kungsbacka station innan sista bussen skulle komma. :S kallt, blött, regnigt och äckligt var enbart förnamnet!! Sedan var jag även tvungen att gå hem i ösregnet.. -.- dock var det helt okej för jag träffade Maja och Maja som bor relativt nära så vi tog följe och snackade om gymnasium och annat. :D

Nu är jag hemma och ligger välbehövligt i min varma och fostra säng efter en lång dag! Nu ska det bli skönt med en god natts sömn! Men nu ni är jag jättetrött så vi hörs mer imorgon. :D Jag hoppas då innerligt att de fixar felet för jag kan nu, som det ser ut, inte blogga via den vilket är väldig frustrerande när man inte har tillgång till datorn. :S Godnatt bebbes <3


SKANDAL!

För det första Sverige så är det en skandal att matchen gick så skitdåligt! För det andra så är den nästan en större skandal att blogg.se appen strular och är allmänt jobbig. Jag försöker logga in men det går bara inte. Så jag skriver mer när jag kommer hem. ;) puss bebbes <3

Nya blogg.se

heej fellas! Jag skulle precis logga in och skriva ett inlägg om mina planer för idag när jag märkte att hela blogg.se är förnyat. :O Det tog ett bra tag för mig innan jag förstod hur man kom till inläggen och hur man gör för allting var verkligen annorlunda. Hoppas den här förnyade versionen är till det bättre!

Ouuff varför så snygg?

Dödlig är han garanterat! Såg honom senast i ett top model avsnitt när han skulle vara med och spela in en film med Tyra Banks och de 4 finalisterna och jag kan säga att ingenting fick mig att vilja byta kanal när denna snyggingen dök upp! VACKER är bara förnamnet! :D my man <3

The HDC - family



Äntligen sommarloooov

Heey bebes<3 jag sitter nu på tåget hem från min älskling Naz och njuter av livet eftersom sommarlovsavslutningen var igår. :D så idag är jag frii!! Wiiee

Igår slutade avslutningen drygt klockan 11 och efter det drog jag, Naz, Tim och Karl in mot stan. På kvällen skulle hela HDC på bio så vi bestämde att vi skulle göra det till en galakväll så alla killar klädde upp sig i kavaj/ skjorta samt alla tjejer hade klänningar/ kjolar och klackar <3 innan bion stack dock jag och Naz hem till henne och chillade samt jag försökte locka hennes hår med en tång som inte ville komma överrens med mig så det var inte det lättaste. Det slutade med att hon plattade håret istället. :D

Därefter mötte vi upp med alla vid bergakungen för att se the dictator och den var såååå bra! :D jag dooog av garv! Bilder från kvällen kommer upp senare ikväll eller imorgon för Karl har dem på sin systemkamera.

Efter det väntade vi på Naz pappa i stan för han skulle hämta oss och jag var så trött för jag hade gått upp typ 5 på morgonen för att göra mig iordning på morgonen innan skolavslutningen så jag kände nästan att jag var påväg att somna. Vi gick till McDonalds för att äta lite innan för jag var så slut. Naz som är en sån underbar vän köpte mat till mig för hon såg att jag behövde äta något. Hon ville inte att jag skulle må dåligt. Jag är så glad att du finns finaste! Bäst är du min älskling <3

När vi kom hem däckade jag nästan direkt och sov till drygt 11 i morse och det var väl behövt! ;)

Idag blir det mest chill hemma och mys med min underbara familj och mina hundar <3 så vi hörs säkert av senare <3 Take care!


Asså västtrafik...

Hej på er!

Jag kom hem för ca en halvtimma sedan efter två och en halv timmas väntan i stan pga att Västtrafik SUGER! Det finns ingen mer oplanerad resetjänst. Jag skulle ta tåget som gick 14:17 (som normalt sett timar med bussen som kommer fram till hållplatsen där jag går av en timma efter avresa från Göteborg) men tåget blev inställt så vi fick gå av det för att sedan gå på tåget på andra sidan som skulle gå en halvtimma senare, dvs. 14:47.

Sedan tog det omkring 10 minuter för att en (notera EN!) ersättningsbuss skulle komma. Detta ledde till att enbart en fjärdedel av alla som skulle åka till kungsbacka fick plats och resten, även jag och några kompisar, fick vänta på att fler ersättningsbussar skulle komma. När bussen äntligen kom så tog det såååå lång tid innan jag kom fram till Kungsbacka. Aja det är i för sig inte en nyhet att västtrafik e bajs men men. ;)
Nu är jag hemma så allt är chill! Ska ut med hunden nu så ciaaao <3

Take care!


Filmdags: Bewitched

Nu sitter jag bänkad framför tvn efter ett avsnitt av Navy CIS. Jag har zappat fram och tillbaka men hittar verkligen inget bra att kolla på så nu får det bli Bewitched trots att jag har sett den typ två gånger innan. ;)

Nu ska jag fixa mina hörlurar.. Ni får se sen. :D Take care!


Pics from my awesome weekend <3

 

 


Niiice night with my favorite crew...

Åker hem med min bebbe, girl's night only <3


Summer feeling


We're all no one 'til someone thinks that we're someone..

Jag dör lite för Nervo just nu!! Kommer va fett i Malta! Siiick va jag längtar! :D:D

Nu är FÖRSTA lediga helgen här! Yes, har slitit så otroligt mycket och tycker till hundra procent att jag är värd mitt jäkla sommarlov nu! Kommer bli så fet sommar att jag dör lite! Tänk att jag ska åka till Malta och dessutom träffa Tony Czar m.fl. JAG DÖR!
Just nu sitter jag framför datorn och kollar lite bloggar, facebook samt lyssnar på många härliga houselåtar. :D Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi mer imorgon! Take care!

Saknar min bebbe nu när hon är i Holland <3 Men hon kommer till Sverige imorgon wiiieee ! :D
Bild: Naz <3

Taggar Maltaaaa!


Malta can't wait!


I <3 Remby

Första inlägget med Remby då.. Gotta try it! Det är bäst!



Take care!

Nationaldagen!

Heey fellas! Jag har precis kollat färdigt på det första avsnittet i tredje säsongen av PLL. Jag kan säga såhär, utan att spoila allt för mycket, att det var lite av en déjà vu känsla i början. Men det var bra jag blev imponderat överaskad för jag trodde först att det skulle bli samma grej om igen och om de hade gjort de hade det varit jätte tråkigt! Så det var toppen bra att de vände avsnittet på ett nytt sätt men tog med lite gammalt för att man skulle känna igen sig typ. HAHAHA

Aja Nationaldagen... Så värd dag att ha ledigt annars om man inte hade haft ledig hade den varit V-ä-r-d-e-l-ö-s! hahaha

Ska dock baaara njuta idag och känna en försmak på SOMMAREN som kommer om en vecka. :D Take care!

Next up: Städning...

Heej guys! Nu ska jag precis börja städa mitt rum för att senare skriva mitt tal, kolla PLL och viktigast av allt blogga om min underbara resa till Malta! Can't wait... Take care! <3

Godkväll folket!

Nu halvsitter jag här i sängen och är påväg att däcka närsomhelst! Är så himla trött nu efter allt slit med alla dessa prov, eximinationer samt massa andra åtaganden utöver skolan. Allt har bara legat där som en ihoptrasslad trådtrulls och det är först nu som det verkligen känns som att jag har lyckats nysta upp den. Det känns skönt att i princip allt är klart fram till sommarlovet nu! Det ända jag har kvar är min frivilliga komplettering i Svenska C som ska in på fredag! Hoppas verkligen att jag får mitt MVG efter allt slit!! Lite smått surt annars!

Jag lovar att blogga ett inlägg imorgon om planeringen för resan till Malta som går av stapeln den 3 juli. Det ska bli så himla roligt och spännande!! Känns skönt att kunna åka själv i ca 4 veckor och slippa alla krav med skola, läxor, prov, åtagande vad det gäller hundarna etc.

Idag stack jag till condeco efter skolan med toppengänget! Det var väldigt mysigt och jag tog mig en brownie samt en mumsig frappuchino<3 Gud va god den var!

Här kommer bilder från dagen.. Godnatt och sov så gott!


Boy you make me go na na nana na nana na nana nioo <3

Nu sitter jag utanför Svenska C salen och väntar på att lektionen ska börja (dvs. om en timma -.-) så att jag kan komplettera det sista innan jag kan få mitt MVG! Det måste bara gå vill inte ha något annat betyg i Svenska C...

Ska ikväll försöka skriva ett inlägg angående min resa till Malta för jag börjar tagga väldigt rejält nu! :D mindre än 1 månad kvar! Mindre än 4 veckor! Bara 29 dagar! Detta klarar jag<3 det känns nästan som om resan bara är på armlängdsavstånd! <3

Har pluggat verkligen heeela helgen, pluggat och PLUGGAT kemi! Sick men det var sista provet innan sommaren så klart jag gick all in!

Hörs sen senare när jag kommer hem..
Take care! :D

(bild från i lördags <3 FRAPIINO me like aloot! ;) <3)


Inspo

 

 


Fullt upp

Heej älsklingar! Tredje gången jag skriver detta inlägg för idag... -.- bloggappen suuucks!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har kunnat blogga så mycket på ett tag. Jag har verkligen haft fullt upp med plugg och dans och när jag inte har gjort det har jag sovit eller liknande. De här dagarna har jag gått i skolan hela dagen för att sen direkt åka och träna med crewet och sen komma hem halv 11. Då har jag även behövt gå upp klockan 5 på morgonen. Min energi har därför inte varit på topp och jag har varit tvungen att fokusera enbart på plugg, träning och hälsa och därför har bloggen hamnat i bakgrunden. Men efter denna helgen kommer det vara stopp med det eftersom jag har mitt sista prov nu på måndag! :D

Igår uppträdde jag tillsammans med underbara WajoCrew, som vi kallar oss, på Hjällbo kalaset vilket var svinkul! Då var vi backstage med Petter och Fille samt många fler! <3 vi uppträdde tillsammans med ett crew som heter DarkingCrew som kommer från Frankrike och som är underbara och jättegrymma dansare! De kör mestadels breakdance och popping men de kunde även bjuda på sig själva vilket var riktigt nice. :D

På kvällen skulle vi ut på efterfest på Sticky men det gick inte så bra för två av fransmännen hade inte med sig sina pass. Trots att de är 24 år gamla och ser vuxna ut så insisterade vakterna på att legga alla. Vad är detta för bullshit! Jag och Wilma kom då inte in eftersom vi inte har fyllt än utan fortfarande är 17 men vi hade hoppats på att de inte skulle legga för vi hade redan fått gratis inträde för "Ge tillbaka" passerkorten som vi fick på Hjällbo kalaset. Tydligen inte... Sucks to be 17 !! :(

Aja hade kul ändå! Livet går inte under ;)

Nu måste jag däremot satsa helhjärtat för sista provet som är på måndag i kemi så hörs efter det! Puss bebbes <3


RSS 2.0