Städning plus design

Håller just nu på att städa ordning på mitt rum lite för att sen återgå till att designa om lite kläder som jag vill ska se annorlunda ut. Vill skapa några nya vårplagg av sånt jag inte använder. :D

Här är mina jeans före jag började slita dem <3

 


Något brunare..

Heeej! Står i badrummet och ser mig själv i spegeln. Är ganska så stolt över att jag fått lite färg i alla fall efter en dag av stekande i solen! <3

Imorgon är det Valborg.. What are you guys up to? <3

Juste mamma bakade världens godaste citron cupcakes <3 me gustaaa!


Mys i solstolen

Hejsaan alla sköna människor! Just nu sitter jag ute i solen och har det bra! Det är varmt och skönt och jag sitter i shorts och linne <3 myysigt! Men nu ska jag återgå till att sola! Jag måste bli brun... :D :D

Puss bebbes <3


Svar till Frågelådan: Mitt liv som...

Hej jag tänkte att det kanske var dags att svara på frågor från frågelådan.. :D

Har inte fått in så många frågor så jag gissar att jag besvarade de mesta av era frågor och funderingar i mitt inlägg. Kommer dock alltid ha frågelådan öppen så om ni undrar över något är det bara att fråga. Jag kommer ställa olika läsarfrågor också framöver där ni är mer än välkomna att lämna en kommentar och fråga något speciellt. ;)

Sara om Mitt liv som...:
hur många killar har du haft? Du verkar vara en tjej som alla killar hade gillat!! go your blog! :D:D

Hej Sara! Va glad jag blir att du gillar min blogg!
Hahah tack va söt du är!!! Jag hoppas jag besvarar din fråga rätt om jag säger såhär jag har inte haft något längre förhållande men längtar tills den dagen kommer. Jag är singel nu och anser inte det är något fel på det överhuvudtaget men klart man vill hitta någon snygging...

PUSS! Take care<3

Chillin'billin'

Heelluu beautiful people! <3

Jag sitter framför datorn efter en superlång promenad till Ponde (kiosk på ena sidan och pizzeria på andra, för er som inte visste..) med brorsan samt båda hundarna. Det var väldigt jobbigt när vi gick men efter att ha kommit hem kändes det riktigt skönt att ha rört på sig lite och inte bara degat hemma. ;)
Jag köpte lördagsmys för ikväll dessutom!! Det blev en 200 g Marabou Apelsinkrokant och en 200 g Sourcream & Onion Chips. MUUUUMS va gott!

Åhh jag blev så sugen på mat nu för mamma håller på att laga mat i köket. Min mage kurrar... HAHA
Aja här kommer lite bilder som jag har velat posta flera dagar men som jag inte har kunnat göra på iPhonen men som jag nu kan på datorn. Enjoy!

Mina nya Palladium <3

Min nya klänning jag köpte på Zara, goosh looove that store!

Jag och underbara Emma <3

Underbara bebbes :D
Hade roligaste kvällen igår tack tjejer! :D

Aja nu ska jag se ett avsnitt Pretty Little Liars innan middag. Vi hörs kanske senare ikväll annars så vet ni att jag sitter och är upptagen med att tjocka mig med choklad och chips + Fanta Exotic <3 YUMMIE!
Take care! Lots of love..

On my way

Jag är påväg hem efter en härlig sleepover hos Naz med Emma. Vi hade jättemysigt och såg massa roliga videoklipp på youtube igår på bl.a. Shan de man HAHAHAHAH <3

Igår och i förrgår var två dagar jag dansade för glatta livet och fick massor av nya placeringar i dansen. Får försöka hålla isär platserna så jag inte glömmer av mig vart jag ska stå... Mitt huvud är kaos hehe ;)

Igår var det en dag full av träning iför Slaget om Innerstan den 8 maj <3 herregud det går att räkna ner nu ju det är inte så långt kvar... N-e-r-v-ö-s-t! Btw vi kommer få ihop värsta feeta showen och har massor av överraskningar som jag inte får dela med mig av än. Jag säger bara att det är något ni inte får lov att missa!! :D

Btw har i flera dagar försökt att ladda på en eller flera bilder på bloggen via blogg appen men det går absolut inte.... :o jag fattar inte problemet!! Så jag kan inte ladda upp bild på min klänning jag köpte från Zara, mina Palladium eller de andra kläderna jag fick av mamma. :S seegt..

Aja vi höres, PUSS!


OMG

Min vecka har varit kaos! Har tränat varje dag och haft plugg vid sidan om så har inte kunnat blogga någonting. Förlåt för min sämsta uppdatering men jag lovar, I'll make it up to you. <3

Igår va dagen med stort D! Hvitfeldtskadagen är det jag snackar om.. Vi i HDC uppträdde i Norra Aulan och gjorde vår skolshow samt gjorde massa små koreografier. Jag och Tez gjorde inte våran koreografi dock.. Lite synd :S

Aja efter det så gick vi ut på gården och det var dags för dance battles. Det var jätteroligt och jag kom trea, vilket jag verkligen inte trodde jag skulle göra. Jag trodde jag skulle åka ut innan semifinal men så slutade jag som sista tjej och mötte tre asgrymma killar i HDC! Alla som ställde upp var jätteduktiga! Alla har utvecklats så otroligt mycket och man såg tydligt på er alla att ni hade jättekul! Älskar er alla HDC med hela mitt hjärta, bäst är ni!! Publiken var dock väldigt död men aa vad förväntar man sig? ;)

Den som vann var Karl och han fick då möta förra årets vinnare som var Naz. Där vann Naz och fick titeln Hvitfeldtskas bästa dansare 2012. Bäst är du min älskling!!

Tvåa kom Musse som var så himla duktig! Har nog aldrig sett Musse så musikalisk som han var igår!
Alla var mycket bättre än i vanliga fall, trots att de i vanliga fall brukar vara väldigt duktiga!

Jag är så stolt över att jag vågade, att jag ställde upp och gjorde mitt allt och tog hem tredje plats. Något som jag inte alls var beredd på.. ;)

Idag är en helt vanlig, svensk, tråkig och regnig dag som bara är för lång. Jag lever fortfarande på gårdagen som var helt underbart och obeskrivligt bra!

Nu sitter vi i min klass inne på biologilektionen och väntar på att vår biologi lärare ska komma. Det kommer aldrig Nog aldrig hända för det har gått 40 min. Men vi har det svinkul ändå för vi har satt på Snook i högtalarna och äter godis samt viker pappersflygplan. Hahaha så kul kan man ha om man går i Natur. ;)

Aja nu ska jag återgå till min engelska som jag troligtvis ska ha presentation på idag och jag vill inte... :( kommer inte klara det för jag fattar typ inte allt. :/

Bye bye bitches see you soon <3


Love it when you talk that talk to me, yeah

Heej bebbes! :D sitter på bussen hem efter en jobbig dag med ett 3 timmars fysikprov och en skitsvår mattelektion. Ett stort skäl till varför jag var så off igår var för att jag pluggade från halv 9 till elva på kvällen igår och efter det var helt slut!

Något som var kul idag? Ja för jag hade i för sig svenska C, vilket var väldigt kul, för nördar som jag och Tez är så ska vi ha en muntlig redovisning om Gossip Girl vs. OC. (likheter och skillnader samt jämföra massa olika saker). Det kommer bli så kul!

Taggar redan för onsdag.. Eller asså jag är både nervös och taggad för jag ska uppträda massa och va med i massa battles. Hela resan hem har jag övat musikalitet genom att sätta iphonen på shuffle och "leka" med de steg jag kan samt komma på nya till olika låtar. <3 skitsvårt men ett måste om jag ska klara mig bra på onsdag! Jag är så nervös! :S

Aja måste spara batteries på min iphone så jag skriver mer sen när jag går och lägger mig för nu när jag kommer hem ska jag äta, duscha och massa annat. <3

Ni får ha det bäst take care <3


Early bird

Oh herre.. Kände mig tvungen igår att gå upp tidigt idag så jag kunde få chansen att plugga hela dagen... Det var lite jobbigare än jag trodde. ;) haha

Nu sitter jag i sängen och funderar om jag orkar gå upp till datorn för att skriva ett längre inlägg. :D yes I will do that! See you in a minute<3


Swaag

Nu sitter jag på vagnen påväg till Hvitfeldtska för att träna med HDC, kommer bli en härlig dag med massa daans fram till 16:00. Sen är det back to reality för att plugga MASSA fysik för mitt "kära" fysikprov på måndag. ;) men vi hörs senare ikväll massor av pussar <3 btw här mina nya glasses <3 love 'em !


Jag lever

Oj förlåt älsklingar att jag inte har skrivit något inlägg på två dagar men jag har haft sååååå mycket att tänka på med skola och plugg samt träning med dans omlott på två olika håll. Det jobbiga har varit att få allt att gå ihop. Krångligt men jag har klarat det. :D iallafall för denna veckan.

Jag ska faktiskt ta och lägga mig nu men jag hoppas på att kunna skriva ett längre inlägg imorgon. Ska dock dansa väldigt länge imorgon och plugga OTROLIGT mycket fysik! -.- har prov på måndag och det kommer väl gå jättebra (hoppas ni förstod sarcasm)

Nu håller mina ögon på att slockna så jag ska lägga mig nu, puss <3


I'm doing nothin' cause then at least I'm doing nothin' wrong..

Meeen nu försvann hela mitt inlägg som jag skrev på mobilappen IGEN. O-R-K-A!! Jag hade skrivit jättelångt också!?!%^#*%+@@€& Aja får skriva om...

Jag har fått en helcrush för The Saturdays. Bästa! Låtarna som jag helt fastnat för är definitivt Higher och Notorious. Så grymma!

Jag vaknade relativt tidigt imorse för att hinna göra mig i ordning och allt och dessutom hinna gå ut med hundar samt hinna själv gå ner till busshållplatsen. Jag drog det smartaste kortet att ta mina nya klackar (nya = ej formbara för mina fötter = Skoskav = AJJJ!) den dagen då min väska var som mest packad och då jag dessutom var tvungen att småspringa för att hinna till bussen. Måste sett väldigt kul ut.
Det slutade med att efter gympan tog jag mina innegympaskor på mig och carefaceade allas blickar hur kul det än såg ut. HAHAHA det var ändå mycket mer bekvämt. ;) för stunden var det lugnt men nu... AJJJJJJJJ beskriver ganska korrekt hur jag känner.

Idag hade jag engelska muntliga nationella och det kändes som om det gick bra så det var kul! :D Sen efter skolan åkte jag och Naz till stan för att hon skulle äta och jag skulle intervjua henne för mitt repotage och det gick väldigt bra!

Oooffff Busta Rhymes rappen i Look at me now i mina hörlurar nu. <3 see ya måste njuta 'cause this is soooo good! :D

Är så hungrig att min mage kurrar. Den kurrar inte lite heller utan högt HAHA jag döör va skämmigt! :$

Men jag hör troligtvis av mig efter plugget om jag orkar. Måste plugga mycket idag om jag ska slippa få en helveteshelg! Så hör av mig ikväll om jag inte är för trött, men for now on ha en toppen kväll. Take care!


Snökaos

Oj mitt inlägg som jag skrev igår på tåget kom inte upp måste blivit något fel. :S

Just nu sitter jag i bilen påväg till skolan i världens kö på grund av det härliga lilla snökaoset i natt. Så det har tagit 1 och en halv timma för mig att komma till Lindome hemifrån mig (vilket normalt sätt tar max 10-15 min). Så jag tog mig en powernap och tog det lite lugnt här i bilen för vad ska man göra, detta är ju livet. ;) Kan tänka mig vilken kaos västtrafik måste ha en dag som denna... HAHAHAHA

Hoppas min dag idag blir lika chill som den igår. Igår hade jag först en kort och chill kemilektion för att sedan gå upp och ha fysiklektion men då kommer elevkåren som räddaren i nöden och säger att vi har giltig frånvaro fram till klockan 2 (klockan var drygt lite efter 12). Så då slapp vi både fysik och matte. SCORE!

Efter det hade jag Svenska C som egentligen skulle hålla på till tio i fem men vi fick sluta en timma tidigare. Så nice! Hoppas denna dag blir så underbar!!! :D wiie hahahah

Nu sitter jag här och det har snart tagit mig 2 timmar att åka bil till skolan när det ska ta drygt en halvtimma. Vart kommer alla bilar ifrån egentligen, det här är ju sick. :O

Aja här sitter jag med en bulle och saft och chillar på det vad mer kan man göra? <3

Vi hörs lite senare. Take care!


Soon back to reality..

Heej alla underbara läsare! Imorgon börjar skolan och nu ligger jag här och är halvt full av ångestkänslor, halvt av glädje. Jag har ångest för att det här lovet var waaay to short men glädje för att det ska bli skönt att träffa alla vänner igen.

Min klocka är ställd, busstid checkad, kläder framlagda, väskan nästan packad. Almost ready for tomorrow. ;)
Upp tidigt är ju alltid lika kul! -.- därför måste jag nog sova nu så att jag är väckbar imorgon. Godnatt och sov riktigt gott! <3 puss


JAAAAA

Hittade ett par nya älsklingar efter det att jag ar tvungen att lämna tillbaka mina vita på Gina för dem gick sönder. :S dessa hittade jag på Glitter och dem är SVARTA. Någon är överlycklig!!

(bilder på dem och kläderna mamma köpte till mig kommer upp senare idag.)

Take care! <3


Mätt och belåten

Nu har jag precis ätit, det blev lamm och klyftpotatis vilket var väldigt mums! Ikväll blir det till att...
1. Kolla på Material Girls med mi madre
2. Fixish med min jeansväst så att den äntligen kan bli färdig ;)
3. Kanske fixa naglarna med ny design
4. Planera för min blekning och slitning av mina favoritjeans.. You gotta be careful, you know HAHA
Aja time for mys vi hörs senare. Take care!

Fråga på ;)

Frågelådan är öppen framtills söndag kväll och jag svarar på de frågor jag hinner på måndag. :D Kärlek till er<3 Take care!

Inspiration

Well this is my inspiration today...
Kanske försöker mig på något liknande ikväll ;) Men nu ska jag plugga lite.. -.- Take care!

Time for PLL <3

Heey guys! :D Jag sitter nu och väntar på att Pretty Little Liars avsnittet ska ladda färdigt. Palla kolla när det hackar hela tiden!

Aja min morgon var bra... Jag vaknade upp hos Naz (vääldigt) tidigt! Hon skulle ut och vårstäda på gården så jag passade på att stiga upp jag med och satte mig och åt frukost med hennes familj. Underbaraste människorna! Jag trivs så bra där det är som ett andra hem typ hahah<3

Sen efter jag hade gjort mig iordning så fick jag skjuts av hennes pappa ner till torget och drog mig hem. När jag kom hem väntade ett par mörkblå trekvartschinos och ett rosa linne, som min kära mor hade köpt till mig. Älskar dig mamma!!<3

Nu sitter jag i alla fall här mätt och belåten och ska kolla på ett avsnitt PLL innan jag börjar småplugga lite, inför skolan, så man kommer i fas igen. ;)

Ha nu en underbar dag såhär i solen! Man säger ju efter regn kommer solsken och det kan man ju verkligen säga om vädret idag hitills. Hoppas bara det håller i sig.. Men nu ska jag kolla för nu har det laddat färdigt.



Bästa serien på väldigt länge! Take care <3


Fullspäckad dag!

Heej alla underbara läsare! Mitt på dagen när jag satt på tåget så skrev jag värsta långa inlägget men det ända som kom upp va rubriken och det såg jag nu.. Fail Hahaha! Aja jag skriver det jag hade tänkt att skriva nu istället. ;)

Yes, fredag den 13 var det idag då.. Det har märkts på många sätt! Jag var med min flummiga älskling Naz idag och fredagen den 13 är inte precis hennes lyckodag... ;)

Jag gick upp imorse relativt tidigt och åt frukost, gick ut med mina hundar och sen gjorde mig iordning för att sticka in en sväng till mässan för att lämna tillbaka mina failade solglasögon och samtidigt köpa nya hörlurar till min lillebror för hans gamla hade gått sönder. Det slutade med att vi gick tomhänta därifrån för det var ingen idé att köpa nya om han ändå har garanti på de gamla. Sen gick brorsan och jag till mc och köpte mat. Efter det gick vi rakt över gatan och lånade bok till min engelska bookreport. Jag känner mig stolt över att jag planerar så himla bra. Bäst är jag! <3

Direkt efter det fick brorsan skjuts hem av pappa och jag drog in till stan för att möta upp med min bebbe. Efter en hel del kaos med biljetter och förlust av ett örhänge (ja det är naz otursdag) så fick vi tillslut platser på biopalatset för att se "American Pie: The reunion" och hade en helmysig kväll! Dessutom gick vi till mc (igen i know :S) efter bion för att vänta på hennes pappa skulle komma och hämta oss. Hon tog meny men jag kunde inte med så jag provade den nya Mcflurry toblerone. Den var faktiskt god! :D men min favorit är helt klart Mcflurry Smarties <3<3 kärlek där asså!

Nu är vi alla fall hemma hos Naz efter en lång och underbar dag och det blir sleepover at her place. :D så nu ska jag va social, vi hörs imorgon.. ;) puss!


Faairiee (det blir ingen fin logga för jag mobilbloggar ;) haha)

 


Kvällsmat <3

Jag kom hem för ett tag sen efter en underbar kväll på Twisted Feet (bästa dansskolan enligt min åsikt!) med massa vänner! Det var tävlingar i showcase och battles och min ängel vann första pris i showcase "eget verk"! :D go naz bäst är du! <3

Jag hade köpt ett par assnygga solglasögon på Gina och när jag kommer hem ser jag att det fattas två skruvar så det blir till att lämna tillbaka dem vid första bästa tillfälle. :S jag som hade blivit så fäst vid dem. Aja life sucks! ;)

Men vet ni vad... nu ska jag dra mig till sängs så ni får ha en toppen natt och sova riktigt gott, för det ska jag göra! Goodnight, sleep tight! <3

Faairiee


Godmorgon!

Heej alla underbara läsare! :D

Just nu sitter jag och äter frukost framför datorn. Det blev yoghurt, apelsinjuice samt libabröd med kalkon. Mums! Jag var så hungring när jag vaknade att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra... ;)

Men nu är jag uppe och ska, efter att ha ätit färdigt, börja göra mig i ordning för att åka in till Göteborg och möta upp med några kompisar för att chilla och shoppa lite. Jag har nämligen kollat upp att det inte ska regna en droppe idag och att det ska bli allmänt härligt väder, så jag bestämde mig för att dra mig ur mitt ide.



Hoppas jag kommer hem med något härlig inköp. Här är min dagens inspo...



 



Härligt vad som finns ute i butikerna nu! Mycket färger och allmänt somrigt. :D Dags för shopping?! Yeah you heard me!

Take care!


Mitt liv som...



Jag är en tjej på 17 snart 18 år som heter Elin men som bloggar under namnet Faairiee. Jag har tidigare bloggat länge på samma namn, samt bytt namn på blogg.se för att förnya mig, men efter ett bra tag av mitt bloggande bestämde jag mig för att ta en paus. Pausen övergick i ett långt uppehåll vilket ledde till att jag tog bort bloggen. Efter att ha varit utan bloggen så länge blev jag lite sugen på att blogga igen och hoppas denna gången att jag får lite mer tid till bloggen än vad jag hade förut.

Vem är jag? Jag skulle beskriva mig själv med orden dans, musik, plugg och vänner. Alla fyra är lika viktiga för mig! Skulle aldrig klara mig utan någon av dessa. Min familj är otroligt betydelsefull för mig! Jag bor ihop med mina föräldrar, min lillebror och familjens två hundar.

Jag har dansat sen jag var 6 år i stilar som jazz (dansat i 9 år), balett (dansat i 1 år), dancehall (dansat i 1,5 år) NYC Newstyle (dansat i 1,5 år). Har dock slutat i både jazz och balett och ägnar mig idag endast åt Dancehall och NYC Newstyle samt lite av varje andra stilar där jag enbart lär mig grunder.

Jag har alltid älskat att uttrycka mig i dans och trivs otroligt bra med att ha möjligheten att dansa varje vecka. Jag märker fort hur dåligt jag mår då jag inte har den möjligheten (vid bl.a. uppehåll i samband med lov etc.). Mycket tid går åt till just dans jag dansar tre ggr varje vecka varav en av de tre gångerna tränar jag med ett dance crew jag är medlem i. Jag går i en gymnasieskola i Göteborg som heter Hvitfeldtska och jag går andra året på naturvetenskapliga linjen. I Hvitfeldtska har vi något som kallas elevkåren som ger en möjligheten att skapa egna föreningar om man är extra intresserad av någon sport eller liknande. Skolan hade då redan en förening vid namn "HDC - Hvitfeldtskas Dance Crew" som jag glatt hoppade på då jag började i ettan.

Idag är vi ca 20 medlemmar i HDC som flitigt tränar varje fredag. I alla fall har det varit så på senaste tiden då vi tränar inför en stor tävling som kommer äga rum i maj som kallas Slaget om Innerstan. Jag är så taggad och vi har redan börjat koreografera vårt nummer. Ska bli så kul!


Bild från när vi vann Slaget om Innerstan förra året <3 Känner ni igen mig? Hehehe

Jag har dessutom på senare tid börjat öva mer på att freestyla och har battlat, tävlat och uppträtt på lite olika ställen. Det är också något som driver mig framåt med dansen för man kan tydligt se en utveckling! :D

Musiken har också varit en viktig del i mitt liv och det tror jag mycket hänger ihop med att jag älskar att dansa. Jag gillar många olika artister och stilar men just nu har jag fastnat mycket för house, dubstep, dancehall och r&b. Visst är det en skum blandning? HAHA

Hmm va var jag... Jo juste! Jag pluggar ju då som tidigare nämnt naturvetenskap och jag är väldigt intresserad av ämnen som kemi och biologi samt även en del matematik. Jag tror att jag tycker att dessa ämnen är så kul för att jag har relativt lätt för att lära mig i dessa ämnen vilket gör att jag inte tappar suget efter att kämpa. ;)

Jag vet inte riktigt vad jag vill bli dock vet jag att jag vill ha ett roligt jobb som jag känner att jag orkar gå upp på morgonen och åka till utan problem. Jag är just nu, som det ser ut, inne på att det skulle kunna vara kul att bli kriminaltekniker men ännu har mina tankar inte virrat klar än.

Mina vänner är mitt allt och utan dem skulle mitt liv vara väldigt tråkigt. Jag älskar dem för att de är det bästa som finns! De finns alltid där för mig i vått som torrt. 

En av mina närmsta vänner är Naz och hon är en sådan underbar människa! Jag har aldrig träffat en bättre vän som står upp för sina vänner så mycket, nästan mer än vad hon står upp för sig själv. Vi har kännt varandra sen vi började ettan och har båda det gemensamma intresset dansen.
Hon delar alltid med sig och finns alltid där för alla sina vänner. Naz är dessutom en av mina favoritdansare! Hon har en helt egen stil (både dansmässigt och klädmässigt) och är alltid sig själv.
Hon är aldrig rädd för någonting typ.. Önskar jag kunde vara så orädd och inte bry mig vad folk tycker.


Bästa underbaraste <3

Guess you guys know me pretty well by now? I alla fall blev det ett väldigt långt inlägg... Men om det är något mer ni undrar har jag öppen frågelåda tills imorgon och ni är mer än välkomna att fråga om ni är intresserade av något mer lite ingående (som mina hundar, mina dansstilar, mina intressen eller något annat skoj). Fråga på och så svarar jag på de flesta frågor. Take care!


  

RSS 2.0